Cameraden logo
play-button.svg Show brandfilm
Neem contact op Neem contact op
loder_img

Een moment geduld, je verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Nobody is too cool for school

InterTeach verzorgt particulier basis- en voortgezet onderwijs op afstand. Passend onderwijs voor kinderen door kleine klassen, aandacht en focus. De onderwijsinstelling heeft Cameraden Media gevraagd om een sterke online commercial te creëren dat InterTeach op de juiste manier neerzet.

Van filmscript tot online commercial

In dit project hebben we intensief samengewerkt met onze partner en reclamebureau IRX Communicatie. Samen hebben we het filmscript geschreven waarin de USP’s van InterTeach benadrukt werden. Met een voltallige crew Cameraden hebben we deze commercial geproduceerd. Daar kwamen verschillende locaties en veel figuranten aan te pas.

Content Image 64

Project Highlights

Het project werd complex door de vele verschillende figuranten en het aantal locaties waar gedraaid moest worden. Door een strakke planning te hanteren hebben we dit project gerealiseerd. Een resultaat om trots op te zijn!

Bekijk het resultaat

Dit zeggen onze klanten

Eric Bekkers – Interteach

Vanaf het begin hebben we met de Cameraden een ‘klik' en sparren we samen over de uiteindelijke executie van de commercials van o.a. AIXAM en Interteach. Ze denken altijd mee en komen met praktische oplossingen die écht het verschil maken in het eindresultaat. Onze samenwerking is zeer waardevol omdat we ook kritisch op elkaar durven zijn, zodat het wel wat weg heeft van een vriendschap. Goed gekozen dus, die naam

Behind the scenes

Vraag of interesse in
onze diensten?

Onze partners

Porsche logo
Holland Casino logo
Adidas logo
Easytoys logo
XXL Nutrition logo
Canon logo
Efteling logo
Rabobank logo