Cameraden logo
play-button.svg Show brandfilm
Neem contact op Neem contact op
loder_img

Een moment geduld, je verzoek wordt verwerkt.

Cameraden expertise

Drone film:
let’s give it some wings!

Met een drone schiet je haarscherpe en uiterst dynamische beelden. Het is dé manier om een imposant gebouw te laten zien of om juist dat ene onmogelijke shot te maken. Drone shots tillen jouw bedrijfsfilm, commercial of aftermovie naar een hoger niveau.

Drone

Attack of the drones

Dronebeelden geven meer glans aan een videoproductie. De mogelijkheden van een drone om beelden uit de lucht te schieten zijn eindeloos. Ieder detail wordt vastgelegd en de grenzen van dynamische beelden worden verlegd. Het is zelfs mogelijk om met FPV (First Person View) drones te vliegen. Onze drone warriors geven je beelden vleugels!

Onze Cameraden zijn gecertificeerde dronepiloten. We kunnen en mogen overal vliegen. In een uitgebreide intake bepalen we welke beelden nodig zijn en hoe deze de meeste impact kunnen maken. Na aanvraag van ontheffingen en het in detail bestuderen van de locatie wordt de drone video gemaakt. Onze dronepiloten staan in contact met verkeerstorens bij Schiphol of Eindhoven Airport, als de situatie daar om vraagt.

Let’s fly!

Onze partners

Porsche logo
Holland Casino logo
Adidas logo
Easytoys logo
XXL Nutrition logo
Canon logo
Efteling logo
Rabobank logo