Cameraden logo
play-button.svg Show brandfilm
Neem contact op Neem contact op
loder_img

Een moment geduld, je verzoek wordt verwerkt.

Cameraden expertise

Aftermovie

De aftermovie is het perfecte middel om een bedrijfsevenement of muziekfestival in beeld te brengen. Jouw complete event komt tot leven in een video van enkele minuten. Zodat iedereen denkt: shit, daar moet ik volgend jaar bij zijn! Cameraden Media werkt het ontwikkelde concept via een volledige productie en montage uit tot een vet eindresultaat. It takes your breath away!

Aftermovie

Aftermovie:
the ultimate recap

Tijdens zakelijke events registreren onze Cameraden de belangrijkste beelden. Bij een festival legt ons team van Cameraden de mooiste emoties vast om een unieke recap van het feest te maken. Maak je doelgroep enthousiast over je bedrijf, festival of evenement. Met het delen van een aftermovie laat je bij jouw doelgroep een onvergetelijke indruk achter.

Tijdens de intake brengen we in kaart welke wensen en highlights absoluut vastgelegd moeten worden. We stellen het team van creatives samen, selecteren de juiste gear en zetten het productiedocument op. Zo weet elke Cameraad altijd wanneer er wat van hem verwacht wordt. De aftermovie zorgt voor een totale herbeleving van het evenement.

Let's capture the moment

Onze partners

Porsche logo
Holland Casino logo
Adidas logo
Easytoys logo
XXL Nutrition logo
Canon logo
Efteling logo
Rabobank logo