Cameraden logo
play-button.svg Show brandfilm
Creatieve sessie aanvragen Creatieve sessie aanvragen
loder_img

Een moment geduld, je verzoek wordt verwerkt.

Cameraden expertise

Livestream

Een livestream is een praktische methode om je doelgroep te bereiken. Zeker in tijden waarin mensen gedwongen worden om creatief te zijn. Cameraden Media ontwikkelt en faciliteert professionele live video’s die perfect aansluiten bij de doelgroep. Het is mogelijk om een studio setting of custom gebouwde set als decor te gebruiken. Samen werken we het concept en de structuur uit. Leun daarna maar achterover, want wij verzorgen een perfecte technische realisatie en ontwikkelen ondersteunende content zoals animaties of video’s.

Livestream

Curtain-up, it’s time to shine!

Livestreaming of live video’s zijn geschikt voor productpresentaties, trainingen, seminars of andere online events. Een goede voorbereiding en optimale technische ondersteuning zijn cruciaal om een succesvolle livestream te organiseren. Onze Cameraden begeleiden je gedurende het volledige proces. We get shoots done!

Om een succesvolle livestream op te zetten starten we met een uitgebreide intake. Wat is het doel van de live-uitzending? Welk verhaal wordt er verteld en welke content is nodig? Samen bepalen we de onderwerpen en gesproken content. De gehele productie wordt aan de hand van een strak draaiboek neergezet.

Lights, camera, action!

Onze partners

Magic FX logo
Visit Brabant logo
Adidas logo
Tricorp logo
Rabobank logo
Canon logo
Efteling logo